Microdosering 2022
Microdosering 2022
Microdosering 2022

“Mijn leven zou anders gelopen zijn als ik de kracht van de magische paddenstoelen niet had ontdekt in 2007. De paddenstoelen hebben me vaak hele praktische inzichten gegeven (bijvoorbeeld hoe ik in slaap kan vallen als mijn hoofd me wakker houdt – echt het was een bizar aha-moment), maar ik kreeg ook vaak bevestiging over de keuzes die ik maakte in mijn leven. Naast hele aardse ervaringen heb ik prachtige spirituele ervaringen gehad en de rode draad in al deze ervaringen was dit: wijsheid kun je niet ‘denken’, alleen maar ‘voelen’ en dat ‘voelen’ gebeurt als ik volledig in de overgave ga. Door de paddenstoelen heb ik pas echt geleerd wat het is om ‘je gevoel te volgen’. Het heeft mijn bewustzijnsontwikkeling in een snelkookpan gezet en daar voel ik nog iedere dag dankbaarheid voor.” – Esmeralda.

 

Esmeralda heeft een GRATIS E-book geschreven waarin ze schrijft over het ceremonieel gebruik van paddenstoelen en aandacht geeft aan een nieuw pad naar bewustwording: het microdoseren met paddenstoelen. Om zo een ander beeld te creëren dan men doorgaans heeft over de het gebruik van ‘paddo’s’. Met de juiste mindset en setting zijn paddenstoelen een gift van moeder natuur om ons te helpen meer en meer bij onze kern uit te komen. Bij Vrouwen met LEF staat het gebruik van de magische paddenstoel dan ook altijd in het teken van bewustzijnsontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd in de werking van de paddenstoelen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je kunt het E-book direct bekijken, helemaal GRATIS!

 

‘Microdoseren is een super ondersteunende tool voor vrouwen die de behoefte voelen om met zichtzelf te verdiepen. Ik kreeg iedere keer perfect te zien wat er aan de hand was.’ – Monique.